Confidor Energy, flacon 100 mL

Confidor Energy, flacon 100 mL

Recomanda acest produs

Adauga in wishlist
MOD DE ACTIUNE: CONFIDOR ENERGY are o dubla actiune, sistemica si de contact (de soc). La circa o ora dupa efectuarea tratamentului, imidacloprid patrunde în plante si este distribuit spre varfurile de crestere, iar deltametrin ramane...
29,00 lei
Cantitate Adauga in cos
Compara produs

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Comentarii
  • Alerta de pret

Descriere

MOD DE ACTIUNE: CONFIDOR ENERGY are o dubla actiune, sistemica si de contact (de soc). La circa o ora dupa efectuarea tratamentului, imidacloprid patrunde în plante si este distribuit spre varfurile de crestere, iar deltametrin ramane pe suprafata organelor tratate. Ambele componente actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor care înteapa sau rod partile vegetative ale plantelor. Acest mecanism complex de actiune confera produsului un spectru larg de activitate si face posibila combaterea inclusiv a formelor rezistente la insecticide din alte grupe chimice. Formularea de ultima generatie dispersie în ulei (OD) confera produsului o aderenta si o patrundere în planta a componentei sistemice superioare celorlalte formulari.
MOD DE UTILIZARE: Se recomanda a se utiliza pentru 1-3 tratamente în vegetatiie în cultura de varza de camp.Tratamentele se efectueaza la avertizare sau la aparitia daunatorului.Volumul de solutie este de 600 l/ha pentru tutun si varza de camp.Durata de protectie este de 18-20 zile de la aplicare.Perioada de pauza este de 7 zile la varza si 21 zile la tutun.

 Cultura Agent daunator
 Doza
 Varza de camp Paduchele cenusiu (Brevicoryne brassicae) 0,06%(0,36 l/ha) foliar
 Tutun Tripsul tutunului (Thrips tabaci)
 Paduchele verde (Myzus persicae)
 0,075%(0,45 l/ha)

Specificatii Tehnice

Combate Insecte
Formulare Dispersie în ulei
Mod de aplicare Tratament la avertizare
Cultura Tutun
Cultura Varza camp
Spectru de combatere Paduchele cenusiu (Brevicoryne brassicae), Tripsul tutunului(Thrips tabaci), Paduchele verde (Myzus persicae)
Substanda activa 75 g/l imidacloprid + 10 g/l deltametrin
Destinat Populatie
Destinat Profesional

Pareri produs / Adauga parere

Clientii Glissandogarden.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine