Calypso 480 SC 1.8 mL

Calypso 480 SC 1.8 mL

Recomanda acest produs

Adauga in wishlist
MOD DE ACTIUNE: CALYPSO 480 SC are o eficacitate foarte buna si un spectru larg de activitate atat împotriva insectelor care înteapa si sug sucul celular cat si asupra acelora care rod partile aeriene ale plantei. El este un produs cu...
4,00 lei
Cantitate Adauga in cos
Compara produs

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Comentarii
  • Alerta de pret

Descriere

MOD DE ACTIUNE: CALYPSO 480 SC are o eficacitate foarte buna si un spectru larg de activitate atat împotriva insectelor care înteapa si sug sucul celular cat si asupra acelora care rod partile aeriene ale plantei. El este un produs cu activitate sistemica ridicata în planta, actionand asupra insectelor daunatoare prin contact si ingestie. Tiacloprid actioneaza la nivelul sistemului nervos al insectelor, blocand desfasurarea activitatilor vitale. Datorita acestui mod de actiune, Calypso 480 SC combate la fel de eficient si formele rezistente la insecticidele conventionale utilizate pana acum. Activitatea sa nu este influentata de temperaturile din momentul efectuarii tratamentului sau de precipitatiile cazute ulterior acestuia. La unele specii cum este viermele merelor CALYPSO 480 SC are si o actiune ovicida foarte buna. Efectul ovicid este maxim daca tratamentul se efectueaza la începutul depunerii pontei.
MOD DE UTILIZARE:
Cartof Calypso are o eficacitate foarte buna si o activitate de lunga durata asupra gandacului din Colorado în toate stadiile lui de dezvoltare si asupra afidelor. Cultura este protejata împotriva gandacului din Colorado o perioada de 25-30 zile de la efectuarea stropirii, iar eficacitatea produsului este la fel de ridicata chiar si atunci cand larvele sunt de varsta mai avansata. Astfel, în functie de numarul de generatii ale daunatorului, cu doar 1-2 tratamente, cultura este protejata pe toata durata perioadei de vegetatie.
Porumb Se utilizeaza pentru combaterea ratisoarei porumbului (Tanymecus dilaticollis) în doza de 90 ml/ha (tratament de corectie în culturile cu samanta tratata).
Pomi fructiferi Calypso are o eficacitate deosebita asupra unui numar mare de insecte daunatoare, inclusiv asupra gargaritei florilor de mar si paduchelui din San Jose la tratamente de vara. Se utilizeaza în concentratie de 0,02% (300 ml/ha Calypso în 1500 l apa), pentru 1-3 tratamente la avertizare, în functie de ciclul biologic al fiecarei insecte.Calypso se remarca prin:• actiune de lunga durata: 14 zile la viermele merelor si 35 zile la afide;• efect ovicid foarte bun, alaturat actiunii asupra larvelor si adultilor; selectivitate exceptionala fata de insectele polenizatoare (albine, bondari),paraziti si pradatori.

 Cultura Agent daunator
 Doza
 Mar Viermele merelor (Cydia pomonella)
 Gargarita florilor de mar (Anthonomus pomorum)
 Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus)
 Afide (Aphis spp., Disaphis spp.)
 Minatoare (Phyllonorychter blancardella, Leucoptera scitella)
 Viespi (Hoplocampa minuta)
 0,02% (300 ml/ha)
 Prun Paduchele cenusiu (Hyalopterus pruni)
 Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus)
 Viermele prunelor (Cydia funebrana)
 Viespi (Hoplocampa sp., Eurytoma schreineri)
 0,02% (200 ml/ha)
 Cires Musca cireselor (Rhagoletis cerasi) 0,02% (200 ml/ha)
 Cartof Gandacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata)
 Afide (Aphis sp.)
 80 ml/ha
 Porumb Ratisoara porumbului (Tanymecus dilaticollis) 90 ml/ha
 Arbori Omizi defoliatoare(Hyphantria cunea, Euproctis chrysorrhoea) 0,02%

Specificatii Tehnice

Combate Insecte
Formulare Suspensie concentrata
Mod de aplicare Tratamentul se efectueaza la începutul depunerii pontei
Cultura Arbori
Cultura Cartof
Cultura Cires
Cultura Mar
Cultura Porumb
Cultura Prun
Spectru de combatere Viermele merelor (Cydia pomonella), Gargarita florilor de mar(Anthonomus pomorum), Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus), Afide (Aphis spp.. Disaphis spp.), Minatoare (Phyllonorychter blancardella, Leucoptera scitella)
Substanda activa tiacloprid 480 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional

Pareri produs / Adauga parere

Clientii Glissandogarden.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine