Avaunt 150 SC, flacon 1 Litru

Avaunt 150 SC, flacon 1 Litru

Recomanda acest produs

Adauga in wishlist
MOD DE ACTIUNE: Avaunt actioneaza prin contact si ingestie.În corpul insectei actioneaza neurotoxic prin blocarea canalelor de sodiu din nervii organismelor tinta si face parte din grupul 22A.Substanta activa, dupa ce patrunde în organism prin...

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Comentarii
  • Alerta de pret

Descriere

MOD DE ACTIUNE: Avaunt actioneaza prin contact si ingestie.În corpul insectei actioneaza neurotoxic prin blocarea canalelor de sodiu din nervii organismelor tinta si face parte din grupul 22A.Substanta activa, dupa ce patrunde în organism prin contact sau ingestie produce bioactivarea metabolitilor si efectul neurotoxic. Comportarea insectelor se schimba imediat dupa expunerea la doza recomandata de substanta activa. Dupa bioactivare, se întrerupe rapid hranirea ceea ce confera o excelenta protectie culturii tratate. Fiziologic insecta este paralizata dupa bioactivarea substantei active (2-12 ore de la aplicare)si dupa scurt timp moare.Actiune ireversibila asupra sistemului nervos.
MOD DE UTILIZARE:
Vita de vie: Momentul optim al tratamentului este la eclozarea oualor dar actiunea produsului permite administrarea de la depunerea oualor (ovicid) pana dupa eclozare. Se recomanda aplicarea a 2 tratamente integrate în programul de control al daunatorilor.Intervalul între aplicari este de 10-14 zile.
Mar:Se recomanda maximum 4 tratamente integrate în programul de tratament în functie de numarul de generatii ale insectei si nivelul infestarii. Tratamentul se aplica înaintea aparitiei larvelor, cand ouale sunt depuse. Tratamentele pot fi aplicate începand cu sfarsitul înfloririi. Se aplica 2-3 tratamente/sezon la interval de cel putin 7 zile între aplicari.
Porumb: Se efectueaza minim 2 tratamente la interval de 10-14 zile pentru Ostrinia cand primele larve ale daunatorului încep sa eclozeze sau cand numarul de adulti de Diabrotica depaseste 5 exemplare/planta.

 Cultura Agent daunator
 Doza
 Mar Viermele merelor (Cydia pomonella) 0,033%(0,5 l/ha in 1500 l apa)
 Pomi fructiferi Omida paroasa (Hyphantria cunea) 0,033%(0,5 l/ha in 1500 l apa)
 Vita de vie Molia strugurilor (Lobesia botrana) 0,25 l/ha
 Porumb   
 Sfredelitorul porumbului (Ostrinia nubilalis) 0,25 l/ha (1-2 stropiri)

Specificatii Tehnice

Combate Insecte
Formulare Suspensie concentrata
Cultura Pomi fructiferi
Cultura Porumb
Cultura Vita de vie
Spectru de combatere Molia vitei de vie(Lobesia botrana), Viermele merelor(Cydia pomonella), Omida paroasa(Hyphantria cunea), Sfredelitorul tulpinilor(Ostrinia nubilalis)
Substanda activa 150 g/l indoxacarb
Destinat Populatie
Destinat Profesional

Pareri produs / Adauga parere

Clientii Glissandogarden.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine