Premiant, flacon 1 Litru

Premiant, flacon 1 Litru

Recomanda acest produs

Adauga in wishlist
MOD DE ACTIUNE: PREMIANT este un erbicid de tip regulator de crestere, care combate buruienile dicotile anuale si perene la porumb, grau si orz. Substantele active sunt absorbite usor de frunze si radacini si apoi translocate în toata planta....
52,00 lei
Cantitate Adauga in cos
Compara produs

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Comentarii
  • Alerta de pret

Descriere

MOD DE ACTIUNE: PREMIANT este un erbicid de tip regulator de crestere, care combate buruienile dicotile anuale si perene la porumb, grau si orz. Substantele active sunt absorbite usor de frunze si radacini si apoi translocate în toata planta. Pentru o performanta optima,stropiti cand buruienile sunt mici, în stadiul de 2-3 frunze (rozetele au un diametru mai mic de 5 cm) si cand sunt în stadiul activ de crestere.
MOMENTUL APLICARII: La porumb, tratamentul se va efectua postemergent,cand plantele de porumb au 4 - 5 frunze. Buruienile anuale sunt combatute cel mai bine în stadiul de rozeta ( 2 - 4 frunze). Buruienile perene trebuie tratate în stadiul cel mai sensibil.Cel mai sensibil stadiu de crestere la Convolvulus este cand plantele au 15 cm spre înflorire.Perioada cea mai sensibila pentru Cirsium este stadiul de crestere de 4 - 5 frunze. La grau si orz, tratamentul cu PREMIANT se va efectua postemergent, primavara, cand plantele de orz si grau sunt în stadiul de început înfratire pana în stadiul formarii primului internod.Temperatura optima de aplicare este între 10 - 20° C. Evitati sa stropiti daca exista riscul înghetului.Prepararea solutiei de stropit: Pentru stropiri cu aparatura terestra, adaugati în rezervorul echipamentului de stropit, umplut pe jumatate cu apa, cantitatea ceruta de produs. Umpleti rezervorul pana la volumul cerut, agitand mereu. Volum de stropit: 150 - 200 l apa/ha cu echipament care opereaza la presiune scazuta (1 - 2 atm).

 Cultura
 Buruieni combatute
 Doza/Momentul aplicarii
 Porumb Buruieni dicotiledonate anuale si perene
 0,9 l/ha,cand porumbul are max.4 -5 frunze si buruienile sunt
 in faza de rozeta postemergent
 Grau si orz Buruieni dicotiledonate anuale si perene 0,9 l/ha,(pana la aparitia celui de-al doilea internod)postemergent


Specificatii Tehnice

Combate Buruieni dicotiledonate anuale si perene
Formulare Concentrat solubil
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Grau
Cultura Orz
Cultura Porumb
Spectru de combatere Buruieni dicotiledonate anuale si perene
Substanda activa 120 g/l dicamba + 344 g/l acid 2.4-D
Destinat Populatie
Destinat Profesional

Pareri produs / Adauga parere

Clientii Glissandogarden.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine