Politica de confidentialitate

Glissando SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, si a Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

· dreptul la informare (art.12);

· dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

· dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

· dreptul de opozitie (art.15);

· dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

· dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Glissando SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Glissando SRL pentru  confirmarea comenzilor, mesaje scrise (SMS), informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Glissando SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Glissando SRL.

Societatea Glissando SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Glissando SRL si ale site-ului www.glissandogarden.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii

Glissando SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa din localitatea Timisoara, str.Garii Nr 15, jud.Timis, se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.

 

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.glissandogarden.ro in urmatoarele scopuri:

· facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra;

· asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate;

· asigurarea garantiilor.

Glissando SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

· realizarea de rapoarte si analize;

· realizarea de informari in scopuri proprii;

· publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de Glissando SRL